معایب زاویه سازی صورت

معایب زاویه سازی صورت امری اجتناب ناپذیر است. اگرچه روش های متعددی برای زاویه سازی صورت وجود دارد اما همه این روش ها دارای عوارض جانبی خاص خود هستند. بدیهی است که معایب و حتی احتمال بروز عوارض با انتخاب یک پزشک متخصص و یک کلینیک حرفه ای کاهش میابد. همچنین انتخاب یک روش مناسب و تخصصی برای زاویه سازی میتواند ریسک ایجاد عوارض را کاهش دهد. دقت داشته باشید که جوابدهی هریک از روش های زاویه سازی صورت برروی صورت افراد مختلف نیز متفاوت خواهد بود. اما در کل احتمال بروز اختلال در زاویه سازی صورت چندان زیاد نیست و افرادی که قصد انجام عمل زیبایی دارند پس از انتخاب یک کلینیک معتبر و یک پزشک کاربلد میتوانند برای درمان با خیال راحت اقدام نمایند. با این حال ما در این مقاله در سایت کارت طلایی به برخی عوارض ناشی از زاویه سازی میپردازیم.

 

نحوه زاویه سازی صورت

پیش از آن که به معایب زاویه سازی صورت بپردازیم بهتر است ابتدا قدری به با نحوه زاویه سازی صورت آشنا شویم. در این فرآیند معمولا استخوان فک و چانه باریک تر شده و گونه ها برجسته میشوند. سپس بافت اطراف فک را پر تر میکنند. با این شرایط بخش های فک و چانه زاویه دار نشان داده میشوند. در سالهای اخیر زاویه سازی صورت به یکی از پر طرفدار ترین عمل های زیبایی تبدیل شده است. اکثر خانم ها و آقایان در سرتاسر جهان از روش های مختلفی برای این کار استفاده میکنند. به طور کل میتوان گفت زاویه سازی صورت به دو روش دائمی و موقتی صورت میگیرد. در روش دائمی آن پزشک متخصص به کمک عمل جراحی استخوان چانه و فک را میتراشد تا به مدل دلخواه برسد. اما در روش موقتی پزشک معمولا به کمک ژل، نخ، چربی یا غیره زاویه مورد نظر را به صورت زیباجو میبخشد. اما هر یک از این روش ها در شرایط متفاوت میتوانند عوارض و معایب خاص خود را داشته باشند که در ادامه بدان اشاره خواهیم کرد.

 

معایب زاویه سازی صورت با ژل

استفاده از ژل یکی از روش های موقتی برای زاویه سازی صورت است. اما در این بخش ما به معایب زاویه سازی صورت با ژل میپردازیم. در این روش معمولا از ژل های حاوی هیالورونیک اسید استفاده میشود. اما اگر چه ژل ها میتوانند تاثیر آنی در زاویه سازی فک داشته باشند با این حال یک روش کاملا موقتی محسوب میشوند و پس از گذشت چندماه لازم است فرد مجددا برای زاویه سازی اقدام نماید. بنابراین میتوان گفت این روش از نظر اقتصادی به صرفه نیست. از طرفی اگر ژل مورد استفاده از کیفیت بالایی برخوردار نباشد و یا حتی فیک باشد میتواند عوارض جبران ناپذیری برای شما به همراه داشته باشد. از معایب دیگر این روش باید گفت که در هر جلسه فقط یک مقدار مشخص ژل را میتوان به صورت تزریق کرد. بنابراین اگر فردی بخواهد تغییر زیادی برروی صورت خود اعمال نماید لازم است طی چند جلسه این کار را انجام دهد.

 

معایب زاویه سازی صورت با چربی

 

در این بخش از مقاله به معایب زاویه سازی صورت در تزریق چربی میپردازیم.

 

  • از آنجایی که چربی مورد استفاده در این روش از شکم یا ران برداشته میشود این روش نوعی روش تهاجمی محسوب میشود‌. چه بسا عوارض خاص خود را نیز دارد. درواقع روش لیپوساکشن برای برداشت چربی ممکن است باعث ایجاد برخی عوارض جانبی در فرد شود.
  • با وجود مراحل سخت آن این روش نیز دائمی نبوده و بعد از گذشت چند سال به تمدید نیاز دارد.
  • از آنجایی که چربی نوعی بافت زنده محسوب میشود ممکن است به مرور زمان در زیر پوست حرکت کند. از طرفی اگر فرد دچار افزایش یا کاهش وزن شور فرم و حالت اصلی ایجاد شده در فک دچار تغییر خووهد شد.

 

مطلب پیشنهادی : توضیح قدم به قدم مراحل پاکسازی صورت

 

معایب زاویه سازی صورت با نخ

استفاده از نخ برای زاویه سازی صورت یکی دیگر از روش های پرطرفدار است. اما ما در این بخش به معایب زاویه سازی صورت با نخ نیز صحبت میکنیم. پس با ما باشید:

 

  • زاویه سازی صورت با نخ باعث ایجاد زخم هایی درصورت فرد میشود. از این رو لازم است فرد چند روزی در خانه باشد تا به مرور درمان شود.
  • گفتنی است که زاویه سازی با نخ تاثیر آنی با خود به همراه ندارد.تقریبا چند هفته زمان میبرد تا تاثیر نخ ها نمایان شود. همچنین زمانی بین ۶ تا ۸ ماه نیز زمان لازم است که نخ ها به بدن جذب شوند.
  • در نهایت نیز این روش نیز مانند سایر روش های فوق موقتی بوده و نهایتا بعد از چند سال تاثیر خود را از دست میدهد‌. پس نمیتوان به این روش به چشم یک روش دائمی نگاه کرو.

 

معایب زاویه سازی صورت با جراحی

تا به اینجا از معایب زاویه سازی صورت در روش های موقتی اشاره شد. اما در اینجا به معایب ناشی از زاویه سازی در روش جراحی خواهیم پرداخت.

 

  • در این روش بیهوشی کامل فرد صورت میگیرد و همه ما از عوارض ناشی از بیهوشی و خطرات آن آگاه هستیم.
  • از آنجایی که زاویه سازی صورت به کمک جراحی یک روش دائمی است چنانچه شما از نتیجه کار رضایت نداشته باشید، هیچ راه برگشتی وجود نخواهد داشت.
  • هزینه این روش بالا بوده و هر کسی توان پرداخت آن را ندارد.

اما به هرحال اگر شما یک پزشک کاربلد و متخصص در مراکز زیبایی را انتخاب کنید و هزینه انجام آن را داشته باشید یقینا این روش یکی از بهترین روش ها برای زاویه سازی صورت محسوب میشود.

 

سخن آخر

با توجه به تمام مطالب موجود در مقاله معایب زاویه سازی صورت هیچ روشی کامل و صد درصدی نیست. با اینکه همه ما زیبا هستیم و هیچکس در دنیا نازیبا نیست. ولی باز برخی افراد احساس خوشایندی نسبت به خود ندارند و میخواهند با تغییرات جزئی باعث ایجاد احساس بهتری در خوشان شوند. که البته این اصلا چیز بدی نیست و همه ما اختیار کامل جسم و روح خود را داریم و میتوانیم هر تصمیمی برای خود بگیریم. ولی دقت داشته باشید که در این راستا از مواد با کیفیت، پزشک حاذق و یک کلینیک معتبر برای رسیدن به نتیجه دلخواهتان استفاده نمایید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *