معایب پروتز گونه

در این مقاله قصد داریم به معایب پروتز گونه بپردازیم. از آنجایی که در سالهای اخیر، عمل های زیبایی مورد استقبال مردم قرار گرفته اند، لازم است قدری با مزایا و به خصوص معایب این عمل ها آشنا شویم. امروزه عوامل مختلفی نظیر رسانه ها و سلبریتی ها، سبب ایجاد یک سری استاندارد زیبایی شده اند. همین موضوع نیز باعث شده است اکثر مردم به دنبال راهی برای نزدیک شدن به این استانداردها هستند. جراحی، تزریق ژل و چربی، بوتاکس و غیره از جمله روش هایی هستند که افراد به کمک آن به ظاهر ایده آل خود میرسند. البته که تمامی این اقدامات اگرچه باعث زیبایی بیشتر افراد میشوند، اما میتوانند خطرناک نیز باشند. طبیعتا افراط در هر کاری نمیتواند عواقب خوشایندی به همراه داشته باشد. در همین راستا، در سایت کارت طلایی  مقاله ای ترتیب داده ایم که در آن به شما کمک میکنیم انتخاب درست و منطقی داشته باشید.

 

پروتز گونه چیست؟

پیش از آن که به معایب پروتز گونه بپردازیم، لازم است ابتدا بدانیم که اصلا پروتز گونه چیست؟ همانطور که گفته شد امروزه یک سری استانداردهای زیبایی در جهان وجود دارند که افراد دوست دارند به این استاندارد ها نزدیک شوند. یکی از این استاندارد ها زاویه سازی فک و برجسته کردن گونه هاست. به طوری که بسیاری از خانم ها و برخی از آقابان برای داشتن گونه های برجسته دست به اقدام میزنند. این اقدام ممکن است از طریق جراحی باشد و یا تزریق ژل و چربی و یا حتی پروتز گونه. تقریبا از سال 1956 پروتز گونه به یکی از عمل های زیبایی تبدیل شد. این جراحی سبب زیبا تر ، جوان و شاداب تر شدن صورت میشود. طی این فرآیند پروتزی از جنس سیلیکون یا مواد کامپوزیتی در بخش گونه قرار داده میشود. پروتز سیلیکونی در بخش گونه، قرار میگیرد و باعث برجسته شدن آن میشود. اما پروتز کامپوزیتی با بافت طبیعی استخوان ترکیب میشوند و به نوعی جزئی از بافت گونه فرد میشوند.

 

انواع روش ها برای برجسته کردن گونه

روش های مختلفی برای برجسته کردن گونه وجود دارد. اما ما در این مقاله فقط به معایب پروتز گونه میپردازیم.

  • تزریق ژل: یکی از روش های مرسوم برای برجسته کردن گونه ها، تزریق چربی است. این روش یک روش کاملا موقتی است، اما نتیجه فوری دارد. گاهی افراد صرفا به منظور تست کردن، این روش را انتخاب میکنند. چون ممکن است گونه برجسته، برای فرم و حالت صورت ما مناسب نباشد. برای این کار، تزریق ژل مناسب است. البته انتخاب یک برند معتبر ژل و یک پزشک حرفه ای، کار دشواری است و باید بسیار محتاط عمل کنید.
  • تزریق چربی: در این روش مقداری چربی از بخش های مختلف بدن فرد برداشته میشود و به گونه تزریق میشود. این روش اگرچه نسبت به تزریق ژل ماندگار تر است، اما لازم است بدانید که درصورت کاهش وزن مجددا چربی ها از بین میروند.
  • پروتز گونه: در این روش طی یک فرآیند جراحی، برشی در داخل دهان، داده میشود و پروتز در داخل گونه قرار میگیرد. حداکثر زمانی که این عمل به طول می انجامد 1الی2 ساعت است. ممکن است این جراحی طی بیهوشی موضعی و یا بیهوشی کامل صورت گیرد.

 

معایب پروتز گونه

در این بخش از مقاله به معایب پروتز گونه میپردازیم:

  • جراحی و پروتز گونه ممکن است منجر به آسیب عصب صورت شده و در نهایت باعث آسیب بینایی و بخش های حرکتی صورت شود.
  • طی این جراحی امکان خونریزی زیاد وجود دارد.
  • امکان التهاب و عفونت در این جراحی زیاد است.
  • امکان ایجاد عدم تقارن در صورت وجود دارد.

گفتنی است که احتمال تمامی آسیب های ذکر شده، با انتخاب یک پزشک جراح حرفه ای، کاهش می یابد. پس لازم است ابتدا یک پزشک حرفه ای و کاربلد را شناسایی کنید و یک جلسه مشاوره با وی داشته باشید. سپس طبق نظر پزشک اقدام نمایید تا از هرگونه آسیب جدی در امان باشید.

 

معایب پروتز گونه

 

انواع مدل پروتز

حال که با معایب پروتز گونه آشنا شدیم در این بخش به انواع مدل پروتز میپردازیم. طبیعتا هرنوع صورتی با توجه به ویژگی های خاص خود، یک نوع مدل پروتز را میطلبد.

  • پروتز گونه مارال: این مدل پروتز به طور مشخص برروی استخوان گونه قرار میگیرد. بنابراین، افرادی که میخواهند گونه های خیلی برجسته ای داشته باشند بهتر است از این مدل استفاده کنند.
  • پروتز ساب مالر: این نوع پروتز در زیر گونه کار گذاشته میشوند. این مدل پروتز، باعث لیفت بیشتر صورت شده و حجم گونه ها را زیاد نشان میدهند.
  • پروتز ترکیبی: همانطور که از نام آن مشخص است این پروتز ترکیبی از دو مدل مارال و ساب مالر است که کار حجم دهی و برجستگی را، باهم انجام میدهد. به طوری که روی گونه و هم زیر گونه را برجسته میکند.

 

مراقبت های بعد از پروتز گونه

لازم است بدانید که بعد از پروتز گونه یکسری مراقبت ها باید صورت گیرد که همین دوران نقاهت، خود جز معایب پروتز گونه محسوب میشود. جراحی به دو صورت زیر پلک و داخل دهان صورت میگیرد.

  • چنانچه برش از زیر پلک انجام شده باشد لازم است تا 2 الی 3 روز پانسمان روی محل باقی بماند. از طرفی مقداری خون ریزی در این دوران طبیعی است. همچنین ممکن است پزشک تعدادی قطره چشم برای شما تجویز کند.
  • اما اگر برش در داخل دهان صورت گرفته باشد، لازم است فرد 1 الی 2 هفته از رژیم غذایی مناسب استفاده کند. این رژیم غذایی شامل مایعات و غذاهای نرم است.
  • همچنین لازم است بدانید تورم و کبودی گونه ها، طی 6 هفته به طور کامل از بین میرود.
  • ممکن است در ناحیه صورت و گونه، یک احساس کشیدگی ناخوشایندی داشته باشید که این احساس پس از گذشت یک هفته، از بین میرود.
  • لازم است حداقل 10 روز پس از عمل از انجام فعالیت های سنگین خوددداری شود.

 

سخن آخر

خب در این مقاله سعی شد انواع روش ها برای برجسته کردن گونه شرح داده شود. همچنین به طور کامل به معایب پروتز گونه اشاره شد. حال این شما هستید که باید بر اساس شرایط خود انتخاب کنید که آیا این جراحی را انجام دهید یا خیر! در نهایت امیدواریم از مطالب لذت کافی برده باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *