عوارض عمل بینی, هزینه عمل بینی, جراحی بینی

مقدمه، عوارض عمل بینی : در دو مقاله قبل، علت اقدام به عمل بینی را توضیح دادیم و سپس مراحل انجام این عمل را به طور کامل شرح دادیم. اما لازم است بدانید، عمل بینی به سادگی توضیحات‌ گفته شده نیست.
چه بسا جز سخت ترین عمل هایی است که یک فرد در طول زندگیش ممکن است با آن مواجه شود. جراحی بینی بسیار جراحی سنگینی است و اگر میخواهید بدانید دقیقا طی عمل چه اتفاقاتی برای بینی تان می افتد، توصیه ما این است حتما در گوگل سرچ کنید و کلیپ مربوط به جراحی بینی را ببینید!

بنابراین این عمل دارای عوارضی است برخی عوارض ماندگار هستند و برخی دیگر به مرور زمان از بین میروند. البته گفتنی است عوارض ماندگار با توجه به پیشرف علم و مهارت پزشک بسیار کاهش یافته اند ولی عوارض موقتی همچنان پابر جا هستند. و گفتی است که هیچ عوارضی بعد از عمل شامل تخفیف بیمه نمیشود و شما تماما مسئول تمامی عوارض بعد از عمل هستید. چرا که قبل از جراحی فرم موافقت خود بااین شرایط را باید امضا کنید. حال اگر میخواهید از جزئیات این عوارض آگاه شوید با ما همراه شوید.

عوارض عمل بینی چیست ؟

در مقاله قبل گفته شد، قبل از عمل بینی باید یک جلسه مشاوره با پزشک خود داشته باشید. در این جلسه پزشک با معاینه بینی شما حداکثر کوچک شدن و تغییر آن را برای شما توضیح میدهد.
در چنین شرایطی برخی افراد اصرار بر تغییرات بیشتر دارند که قطعا این تغییرات بیش از حد خطرناک خواهد بود. این در حالیست که خود عمل بینی در بهترین حالت هم ممکن است عوارضی داشته باشد که در ادامه شرح میدهیم:

۱_ مرگ بر اثر بیهوشی:

بیهوشی روند بسیار سخت و سنگینی است و کسانی که حتی یک بار در معرض عمل و بیهوشی قرار گرفته اند میتوانند برایتان شرح دهند که به هوش آمدن و گیجی بعد از آن چقدر آزار دهنده است.

در این میان افرادی هستند که به خاطر دوز بالای بیهوشی ممکن است هیچگاه به هوش نیایند و این بیهوشی منجر به مرگ شود. از آنجایی که عمل بینی نیز عمل سنگینی است و نیاز به دوز بالای بیهوشی دارد هم ممکن است این اتفاق بیفتد.

۲_ تغییر صدا:

اگر خواستار عمل غیر عادی بینی خود باشید و بخواهید بیش از حد آن را کوچک کنید، ممکن است این تغییرات موجب تغییر صدای شما شود و قطعا این تغییر صدا زیبا نخواهد بود و برای شما آزار دهنده است.

۳_ کاهش حس بویایی :

عمل بینی ممکن است باعث کاهش حس بویایی در شما شود پس باید به این نکته نیز توجه کنید.

۴_عفونت :

اگر مراقبت های بعد از عمل بینی را جدی نگیرید ممکن است بینی شما عفونت کند و قطعا درمان آن بسیار سخت خواهد بود.

۵_ افزایش تنفس دهانی:

اگر عمل بینی موجب کوچک شدن سوراخ بینی شود و یا موجب انسداد راه بینی شود میزان تنفس دهانی شما افزایش خواهد یافت و این قطعا آزار دهنده خواهد بود

۶_ خُر خُر کردن:

اکثر افراد پس از عمل بینی تا همیشه، هنگام خواب خُرخُر میکنند و باعث آزار دیگران و خود میشوند.

۷_ حساس شدن بینی:

پس از عمل بینی تا همیشه باید مراقب باشید هیچ گونه برخورد یا ضربه ای به بینی تان وارد نشود چرا که پس از جراحی بینی حساسیت بینی چندین برابر میشود و احتمال آسیب به بافت آن به شدت افزایش میابد.

چه کنیم که عوارض عمل بینی کمتر شوند ؟

از اکثر عوارضی که گفته شد نمیتوان جلوگیری کرد ولی میتوان با رعایت برخی موارد از بروز عوارض جدی تر جلوگیری کرد:

  1. انتخاب پزشک ماهر و متخصص به منظور زیبا شدن بینی
  2. رعایت تمامی نکات بهداشتی و مراقبتی بعد از عمل به منظور جلوگیری از عفونت بینی
  3. برنداشتن جسم سنگین تا چندین هفته بعد از عمل، چرا که تا مدت ها بعد از عمل، حمل وسایل سنگین باعث افتادگی بینی میشود.
  4. درست و به موقع زدن چسب های بینی بعد از جراحی بینی به منظور کاهش باد بینی و کبودی در غیر اینصورت بینی فرم اصلیش را از دست میدهد.
  5. مراقبت از بینی به منظور جلوگیری از برخورد ضربات ناگهانی: در هفته های اول بعد از عمل هر گونه برخورد ساده و یا محکم موجب خراب شدن حالت بینی و خون ریزی میشود و ممکن است دوباره تحت جراحی قرار بگیرید.
  6. بالا نگهداشتن سر: تا هفته اول بعد از عمل به پایین نگاه نکنید، تا خون ریزی و افتادگی در بینی رخ ندهد.
  7. مراجعه به پزشک در زمان های مقرر جهت بررسی روند بهبود بینی

بیمه تخفیف عمل بینی

با تمام عوارض عمل بینی و خطراتی که گفته شد، لازم به ذکر است که هیچ بیمه ای این عوارض و این جراحی را تحت پوشش خود قرار نمیدهد. بنابراین اگر تصمیم خود را برای جراحی بینی گرفته اید بهتر است درست عمل کنید: اولین قدم این است که خود را تحت پوشش بیمه درمانی کارت طلایی قرار دهید تا حداقل از میزان هزینه عمل بینی کاسته شود. این بیمه تنها بیمه ایست که دارای تخفیف عمل بینی است و شما با ثبت نام در آن میتوانید از تخفیفات شگفت انگیزی بهره مند شوید. دومین کاری که باید انجام دهید انتخاب پزشک متخصص ماهر و کلینیک معتبر است تا از بروز هر گونه خطر احتمالی کاسته شود و با خیال راحت تر اقدام کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *