نام:
تخصص:
شماره نظام پزشکی:
دانشگاه محل تحصیل:
آدرس:
تلفن:
موبایل:
ایمیل:
ساعت مراجعه:
نام:
تخصص:
شماره نظام پزشکی:
دانشگاه محل تحصیل:
آدرس:
تلفن:
موبایل:
ایمیل:
ساعت مراجعه:
همانطور که میدانید دندان ها یکی از حساس ترین اجزای صورت هستند. اگر به خوبی از دندان ها مراقبت نشود و بهداشت دهان و دندان مرتب صورت نگیرد به مرور زمان دندان ها تغییر رنگ میدهند. تغییر رنگ و زردی و لکه های سیاه دندان به شدت زننده هستند و هر شخصی از داشتن آنها برروی دندان های خود اذیت میشود که این مشکل باید با جرمگیری و بروساژ رفع شود.
برخی از عوامل تغییر رنگ در دندانها نوشیدنی ها و مواد خوراکی هستند که تاثیر بسزایی در تغییر رنگ دندان ها دارند. این مواد باعث تغییر رنگ دندان ها و یا باعث ایجاد جرم در پای دندان ها میشود که البته اگر به آن رسیدگی نشود دندان ها بدون هیچ مشکل یا پوسیدگی لق میشوند.
برخی از این تغییر رنگ ها به خاطر مصرف دارو بوده و یا کمبود مواد معدنی در ساختار دندان هاست.
اما خب میشود گفت تا حدودی جای نگرانی نیست چون برخی از این لکه ها با جرمگیری و بروساژ دندان درمان میشوند و فقط لکه ها و حفره های سیاه رنگ ناشی از پوسیدگی باقی میمانند.
جالب است بدانید تحقیقات مختلف ثابت کرده اند، بزاق دهان خود شامل املاح مختلفی است که به مرور زمان عامل ایجاد رسوب بر روی دندان هاست.
پس نتیجه میگیریم اگر به خوبی از دندان ها مراقبت نشود و روش های درست مسواک زدن را بلد نباشیم قطعا قسمت هایی در دهان باقی میماند که به خوبی تمیز نمیشوند و محل مناسبی برای رسوب ایجاد میکند.
این رسوبات خود به تنهایی مشکل ایجاد نمیکنند ولی وقتی ذرات مواد غذایی و باکتری ها و پروتیین ها و غیره در این محل تجمع میابند علاوه بر ظاهر نازیبای آن باعث ایجاد پوسیدگی نیز میشوند.
مشکل اصلی آنجاست که این جرم ها با مسواک زدن از بین نمیروند و از آنجایی که تقریبا ۲۰تا ۶۰درصد جرم را باکتری های مخرب تشکیل میدهند.
این باکتری ها توانایی این را دارند که چسبندگی لثه و دندان را از بین ببرند و به مرور زمان باعث جدایش دندان از لثه شده و دندان لق شود.
جالب است بدانید وقتی بیمار بعد از یک مدت طولانی به پزشک مراجعه میکند تا جرم های دندانش را برطرف کند، بعد از جرمگیری متوجه این تجلیل رفتن لثه و لق شدن دندان هایش میشود و به اشتباه فکر میکند که جرم گیری مسبب این اوضاع است و این قضیه یک باور غلط نیز در ذهن افراد ایجاد میکند.
اما همانطور که پاراگراف بالا گفته شد عامل اصلی این اتفاق عدم رسیدگی به دندان هاست.
بنابراین پیشنهاد تمام متخصصین این است که افراد هر ۶ ماه یکبار به دندان پزشک مراجعه کنند و دندان های خودرا تمام چک کنند تااز هر اتفاقی پیشگیری شود.
۱_اولین راه به این شکل است که بیمار به دندان پزشک مراجعه میکند. سپس دندان پزشک در همان جلسه و در کلینیک محلول مخصوص جرمگیری یعنی پروکسید غلیظ ۳۵درصد را روی دندان های فرد میمالد و در نهایت دندان های شخص بین ۱۲تا ۱۴درجه سفید تر میشود.
۲_روش دوم درواقع خانگی است. در این روش بیمار ژل و قالب مخصوص جرم گیری را از دندان پزشک خریداری میکند و در طی دو هفته در خانه آن را هرشب به مدت ۴ساعت روی دندان ها قرار میدهد.
این محلول همان پروکسید ۱۰تا۱۵درصد است که میتوان گفت حدودا دندان هارا تا ۸درجه سفید تر میکند.
۳_روشی کاملا خانگی به طوری که افراد میتوانند خمیردندان های مخصوص جرمگیری را از داروخانه ها تهیه کنند. این خمیر دندان ها حدود ۴درصد پروکسید دارند که دندان هارا تا ۳درجه روش تر میکنند.
در جواب این سوال میتوانم با قطعیت بگویم؛ خیر.
همانطور که گفتیم جرم علاوه بر از بین بردن بافت نگهدارندهی لثه به دندان، محل مناسبی برای تجمع باکتری های مخرب دندان نیز هست.
پس میتوان نتیجه گرفت اگر بروساژ دندان انجام دهید میزان این باکتری ها به مقدار چشم گیری کاهش میبابد.
از آنجایی که دستگاه جرم گیر روشی لرزشی دارد به هیچ عنوان قادر به تراشیدن دندان نیست پس اگر بعد از جرمگیری حس کردید دندانتان تراش خورده سخت در اشتباهید این جای خالی درواقع جای جرم های پاک شده است.
همچنین طبیعی است که بعد از جرمگیری دندان حساسیت دندان هایتان افزایش یابد چرا که یک لایه جرم از روی وندان ها پاک شده و این حساسیت دندان هایتان کاملا طبیعی است ک هیچگونه جای نگرانی نیست.
دستگاه جرم گیر با ضربات بسیار کوتا و سبک به جرم ها موجب ریزش آنها میشود و سپس با آب آن را شست و شو میدهد پس میتوان نتیجه گرفت این ضربات هیچ گونه دردی ندارند و اصلا جای نگرانی نیست.
در واقع اگر شخصی پس از جرم گیری به خوبی بهداشت دهان دندان خودرا رعایت کند و به خوبی از دندان هایش مراقبت کند دیگر هیچوقت لازم به جرم گیری نیست و یاحداقل مدت زمان بسیاری طول میکشد تا دوباره جرم صورت گیرد و همه اینها به خود شما بستگی دارد.
درواقع هرینه جرم گیری دندان و بروساژ هرفک به صورت جداگانه محاسبه میشود و بسته به مقدار جرم ها و نوع و کیفیت کلینیکی که انتخاب میکنید و بسته به پزشک متخصصتان و میزان امکاناتی که در اختیارتان قرار میگیرد این هزینه متغیر خواهد بود و شما برای اطلاع از مقدار دقیق آن باید به پزشک و کلینیک مورد نظر خودتان مراجعه کنید تا از هزینه های آن مطلع شوید.
هزینه جرمگیری دندان و بروساژ میتواند کاملا متغیر باشد و به عوامل مختلفی بستگی دارد.
ولی چیزی که مشخص است برای جوابگیری بهتر از جرمگیری و کیفیت کار قطعا باید هزینه بیشتری را پرداخت کنید و از آنجایی که دندان بسیار حساس است و تاثیر بسزایی بر زیبایی دارد نمیتوان منکر اهمیت آن شد و هرچقدر هم هزینه در این راستا صورت گیرد ایرادی ندارد.
اما با تمامی این اوصاف راه هایی برای کاهش این هزینه ها وجود دارد که میتوانید بهترین کیفیت خدمات دندان پزشکی را در کنار کاهش هزینه ها دریافت کرد.
اما چطور؟
در واقع کارت طلایی دندان پزشکی آمده است تا با کاهش هزینه های دندان پزشکی شما زیبایی را به شما هدیه دهد.
یعنی شما میتوانید بعد از انتخاب کلینیک و پزشک متخصص محبوب خود، از تخفیفات ویژه ای نیز برخوردار شوید.
این تخفیفات بین ۳۰ تا ۷۰ درصد متغیر است و آمده است تا مردم عزیزمان را شگفت زده کند.
پس اگر میخواهید از چنین تخفیفاتی بهره مند شوید با ما همراه باشید.
کارت طلایی به شماره ثبت ۱۷۹۱۵۵۰ زیر نظر قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران در سال۱۳۸۰ به ثبت رسید
کارت طلایی، کارت تخفیف می باشد که دارنـده آن میتواند از کلیه مـراکـز طرف قرارداد با تخفیفات ویژه استفاده نماید .
این کارت در حوزه پزشکی و دندانپزشکی قابل استفاده می باشد
آدرس واحد صدور : تهران
خیابان قرنی – بین بیمه دانا و بیمه البـرز – خیابان خسـرو – سـاختمان شماره ۴۲ – واحد ۹
تلفن:
ایمیل: kartetalaee@yahoo.com
instagram : @Kartetalaee
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!